گیاه

اشتراک گذاشته شده با :

تخم خرفه

گیاه خرفه و یک دنیا خاصیت ، از تصفیه خون تا رفع عط
گیاه خرفه و یک دنیا خاصیت ، از تصفیه خون تا رفع عط
گیاه خرفه غالبا در شهرهای جنوبی کشور یافت می شود، اما به دلیل اینکه محل رشد این گیاه اکثرا در لب جوی ها و باغچه است افراد از ارزش و فواید آن بی اطلاع هستند.    کاهش قند با گیاه خرفه رعایت رژیم غذایی مناسب و درست و استفاده از برخی دمنوش ها باعث کاهش بیماری دیابت می شود. در این بین استفاده از گیاه خرفه در کاهش قند مواد غذایی موثر است. مصرف خرفه با مواد غذاهایی مانند قرمه سبزی و یا سبزی خوردن باعث بهبود بیماری دیابت می شود. خرفه گیاه پر آب ! برگ های گیاه خرفه گوشتی و دانه هایش سیاه ریز است، زمان کاشت بذر خرفه اردیبهشت ماه است و این گیاه که در درمان عطش نقش بسیار زیادی دارد، خود برای رشد مناسب نیاز به آب کافی دارد. برگ این گیاه باعث تسکین تشنگی و عطش در ماه رمضان و کاهش درد نواحی مانند کبد، معده، سنگ کیسه صفرا، تورم، سوختگی، دندان و بهبود گزیدگی نیش حشرات می شود. مصرف جوشیده خرفه باعث بهبود اسهال، سرفه، رفع حرارت بدن و درد سینه می شود. گیاه خرفه حاوی امگا۳ و سرشار از مواد معدنی، کلسیم، پتاسیم و ویتامین است. تصفیه خون با تخم خرفه تخم گیاه خرفه برای تصفیه خون مفید است، و علاوه بر آن در کاهش تب موثر بوده و ضد اسپاسم و کرم و عفونی کننده است. از دیگر فواید گیاه خرفه می توان به تاثیر آن در قطع خونریزی اشاره نمود، همچنین مصرف این گیاه در درمان اختلالات ادراری می تواند موثر باشد. نحوه ی استفاده از گیاه خرفه فراموش نکنید ارزش غذایی این سبزی به مراتب بیشتر از بعضی سبزیجات معمول است بنابراین، توصیه به تازه‌خوری برگ‌های این سبزی با ماست یا اضافه کردن چند گرم از آن به سالاد مناسب خواهد بود. قسمت‌های هوایی جوان گیاه را می‌توان به صورت بورانی نیز استفاده کرد که برای درست کردن بورانی، برگ‌ها و قسمت‌های هوایی این گیاه را با مقداری آب می‌جوشانند، سپس آن‌ها را صاف کرده و به آن مقداری پیازداغ و تخم مرغ اضافه می‌کنند. مقدار خوراک از آب برگ ساقه آن ۴۰ گرم که با ۸ گرم نبات یا شکر مخلوط کرده و خورده می‌شود. منبع باشگاه خبرنگاران، تبیان مطالب مرتبط با این موضوع خواص هلیله سیاه ، از لاغری تا جلوگیری از سفیدی مو... خرفه (فرفخ) نسخه ای گیاهی برای کاهش چربی خون... رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان...

رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان
رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان
امسال ماه رمضان برای کشورهای واقع در نیمکره شمالی با فرا رسیدن فصل تابستان همزمان شده است اما برای رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان در ادامه با ما همراه باشید… گیاه خرفه که معمولاً به صورت خودرو در باغچه منازل، کنار جوی ها و در مناطق مرطوب می روید، شاید زیاد مورد توجه نباشد اما اکنون کشف های مهمی در مورد آن انجام شده که توسط سازمان بهداشت جهانی لقب اکسیر جهانی (Global panacea) به آن داده شده است. این گیاه از سوی این سازمان متداول ترین گیاه دارویی مورد استفاده در جهان ذکر شده است. این گیاه علفی به دلیل طبیعت سرد برای تسکین عطش بسیار مفید است. به ویژه با ورود به ماه مبارک رمضان شما را به خوردن این سبزی مفید در افطار و سحر توصیه می کنیم. روایت شده که این گیاه را به حضرت زهرا(س) نسبت دادند و گفته شده خرفه سبزی مورد علاقه زهرا سلام الله علیها است. خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد و تر و دارای نیروی قابضه است. خرفه در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد اسکوربوت (بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود. رفع تشنگی در ماه رمضان با مصرف تخم خرفه تابستان اوج صفراست؛ مصرف خرفه خشکی گرمی و حرارت را فرو می‌نشانند و باعث برطرف شدن و از بین رفتن دردهایی که ناشی از حرارت و گرمی در بدن است می‌شود. همچنین برای پیشگیری و رفع تشنگی شدید در ماه رمضان بسیار مفید است. بهتر است که از شربت حاوی تخم خرفه یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر استفاده شود. بوعلی سینا معتقد است که این گیاه حرارت و عطش و صفرا را رفع می‌کند. فرمول ویژه رفع عطش با تخم خرفه فرمول ویژه رفع عطش با تخم خرفه توضیحات خانم دکتر آل علی در برنامه رادیویی پارسی طب [ ۴۸ ثانیه ] http://fa.parsiteb.com/wp-content/uploads/2016/06/khorfe.mp3 دیگر کاربردهای خرفه * گیاه دارویی خرفه در درمان اختلالات و التهابات مجاری ادراری موثر است. * در بسیاری از کشورها، از قبیل کشورهای عربی همسایه، این گیاه دارویی را به عنوان سبزی خوراکی در سبزی فروشی ها به فروش می رسانند و از شیره خرفه و یا له شده برگ ها و ساقه آن به صورت موضعی برای رفع درد، تورم و التیام زخم های سوختگی، کاهش تورم و آبسه ها، گزیدگی نیش حشرات و عقرب گزیدگی استفاده می شود. * این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن برای درمان بیماری های کبدی مفید است. * از جوشانده این گیاه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین دردهای سینه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می شود. * همچنین مصرف خوراکی «خرفه» به عنوان سبزی خام و یا پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده ها، قطع اسهال و تب استفاده می شود و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درد کلیه مفید است. * ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می شود. * ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سردرد و دردهای میگرنی می شود. * گفتنی است؛ گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری های تب دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صورت پودر و جوشانده استفاده می شود. * این گیاه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی و پایین آورنده قند خون را دارد و خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیده شده است. * برگ و ساقه ی خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون و کبد و معده را تسکین می دهد و برای تسکین حدت تب های گرم و صفراوی و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت مفید است. * در مواردی که چرک از سینه آید قطع می کند و برای خرد کردن سنگ مثانه و ازدیاد ترشح بول مفید است، یعنی مدر است. * جویدن برگ آن به مقدار کم، کندی دندان را رفع می کند (که از خوردن میوه ترش و یا علت دیگری ایجاد شده باشد) و زیاد جویدن آن کندی دندان ایجاد می کند. * از عصاره آن برای التهاب های گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود. * ضماد برگ و ساقه آن با روغن گل سرخ برای تسکین سردردهای گرم و ورم های گرم نافع است و با آرد جو برای جرب نافع است. * ضماد برگ و ساقه آن به تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید است و اگر بر معده و کبد گذارند برای تسکین حرارت آن ها مفید است و اگر با حنا تهیه شود و بر کف دست و پا گذارده شود برای حرارت و پیسی های دست و پا در صورت تکرار مفید خواهد بود. * اشتها را کاهش می دهد و اسراف در خوردن آن، نور چشم را نقصان می دهد. * افراد سرد مزاج باید آن را با نعناع و کرفس بخورند. * در مقالات آمده است که مردم جزایر گرم اروپایی کمتر دچار سکته‌های قلبی و مغزی می‌شوند و در بررسی‌های‌شان مشخص شده است که ساکنان جزایر گرم اروپایی از سبزی خرفه زیاد استفاده می‌کردند چرا که خرفه التهابات درون را فرو می‌نشاند و سرشار از امگا۳ است. * تخم خرفه تصفیه کننده خون و تسکین دهنده برای رفع تشنگی می باشد و برای رفع سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضدعفونی کننده، ضداسکوربوت (بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود. منابع نسیم آنلاین،نمناک،سماتک مطالب مرتبط با این موضوع برای افطار و سحر چه بخوریم و چه نخوریم ؟... روزه داری در بیماران کلیوی بوی بد دهان در ماه رمضان روزه از نظر علمی
رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان
رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان
امسال ماه رمضان برای کشورهای واقع در نیمکره شمالی با فرا رسیدن فصل تابستان همزمان شده است اما برای رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان در ادامه با ما همراه باشید… گیاه خرفه که معمولاً به صورت خودرو در باغچه منازل، کنار جوی ها و در مناطق مرطوب می روید، شاید زیاد مورد توجه نباشد اما اکنون کشف های مهمی در مورد آن انجام شده که توسط سازمان بهداشت جهانی لقب اکسیر جهانی (Global panacea) به آن داده شده است. این گیاه از سوی این سازمان متداول ترین گیاه دارویی مورد استفاده در جهان ذکر شده است. این گیاه علفی به دلیل طبیعت سرد برای تسکین عطش بسیار مفید است. به ویژه با ورود به ماه مبارک رمضان شما را به خوردن این سبزی مفید در افطار و سحر توصیه می کنیم. روایت شده که این گیاه را به حضرت زهرا(س) نسبت دادند و گفته شده خرفه سبزی مورد علاقه زهرا سلام الله علیها است. خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد و تر و دارای نیروی قابضه است. خرفه در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد اسکوربوت (بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود. رفع تشنگی در ماه رمضان با مصرف تخم خرفه تابستان اوج صفراست؛ مصرف خرفه خشکی گرمی و حرارت را فرو می‌نشانند و باعث برطرف شدن و از بین رفتن دردهایی که ناشی از حرارت و گرمی در بدن است می‌شود. همچنین برای پیشگیری و رفع تشنگی شدید در ماه رمضان بسیار مفید است. بهتر است که از شربت حاوی تخم خرفه یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر استفاده شود. بوعلی سینا معتقد است که این گیاه حرارت و عطش و صفرا را رفع می‌کند. فرمول ویژه رفع عطش با تخم خرفه فرمول ویژه رفع عطش با تخم خرفه توضیحات خانم دکتر آل علی در برنامه رادیویی پارسی طب [ ۴۸ ثانیه ] http://fa.parsiteb.com/wp-content/uploads/2016/06/khorfe.mp3 دیگر کاربردهای خرفه * گیاه دارویی خرفه در درمان اختلالات و التهابات مجاری ادراری موثر است. * در بسیاری از کشورها، از قبیل کشورهای عربی همسایه، این گیاه دارویی را به عنوان سبزی خوراکی در سبزی فروشی ها به فروش می رسانند و از شیره خرفه و یا له شده برگ ها و ساقه آن به صورت موضعی برای رفع درد، تورم و التیام زخم های سوختگی، کاهش تورم و آبسه ها، گزیدگی نیش حشرات و عقرب گزیدگی استفاده می شود. * این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن برای درمان بیماری های کبدی مفید است. * از جوشانده این گیاه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین دردهای سینه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می شود. * همچنین مصرف خوراکی «خرفه» به عنوان سبزی خام و یا پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده ها، قطع اسهال و تب استفاده می شود و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درد کلیه مفید است. * ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می شود. * ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سردرد و دردهای میگرنی می شود. * گفتنی است؛ گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری های تب دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صورت پودر و جوشانده استفاده می شود. * این گیاه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی و پایین آورنده قند خون را دارد و خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیده شده است. * برگ و ساقه ی خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون و کبد و معده را تسکین می دهد و برای تسکین حدت تب های گرم و صفراوی و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت مفید است. * در مواردی که چرک از سینه آید قطع می کند و برای خرد کردن سنگ مثانه و ازدیاد ترشح بول مفید است، یعنی مدر است. * جویدن برگ آن به مقدار کم، کندی دندان را رفع می کند (که از خوردن میوه ترش و یا علت دیگری ایجاد شده باشد) و زیاد جویدن آن کندی دندان ایجاد می کند. * از عصاره آن برای التهاب های گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود. * ضماد برگ و ساقه آن با روغن گل سرخ برای تسکین سردردهای گرم و ورم های گرم نافع است و با آرد جو برای جرب نافع است. * ضماد برگ و ساقه آن به تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید است و اگر بر معده و کبد گذارند برای تسکین حرارت آن ها مفید است و اگر با حنا تهیه شود و بر کف دست و پا گذارده شود برای حرارت و پیسی های دست و پا در صورت تکرار مفید خواهد بود. * اشتها را کاهش می دهد و اسراف در خوردن آن، نور چشم را نقصان می دهد. * افراد سرد مزاج باید آن را با نعناع و کرفس بخورند. * در مقالات آمده است که مردم جزایر گرم اروپایی کمتر دچار سکته‌های قلبی و مغزی می‌شوند و در بررسی‌های‌شان مشخص شده است که ساکنان جزایر گرم اروپایی از سبزی خرفه زیاد استفاده می‌کردند چرا که خرفه التهابات درون را فرو می‌نشاند و سرشار از امگا۳ است. * تخم خرفه تصفیه کننده خون و تسکین دهنده برای رفع تشنگی می باشد و برای رفع سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضدعفونی کننده، ضداسکوربوت (بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود. منابع نسیم آنلاین،نمناک،سماتک مطالب مرتبط با این موضوع برای افطار و سحر چه بخوریم و چه نخوریم ؟... روزه داری در بیماران کلیوی بوی بد دهان در ماه رمضان روزه از نظر علمی
رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان
رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان
امسال ماه رمضان برای کشورهای واقع در نیمکره شمالی با فرا رسیدن فصل تابستان همزمان شده است اما برای رفع تشنگی شدید با گیاه خرفه در ماه رمضان در ادامه با ما همراه باشید… گیاه خرفه که معمولاً به صورت خودرو در باغچه منازل، کنار جوی ها و در مناطق مرطوب می روید، شاید زیاد مورد توجه نباشد اما اکنون کشف های مهمی در مورد آن انجام شده که توسط سازمان بهداشت جهانی لقب اکسیر جهانی (Global panacea) به آن داده شده است. این گیاه از سوی این سازمان متداول ترین گیاه دارویی مورد استفاده در جهان ذکر شده است. این گیاه علفی به دلیل طبیعت سرد برای تسکین عطش بسیار مفید است. به ویژه با ورود به ماه مبارک رمضان شما را به خوردن این سبزی مفید در افطار و سحر توصیه می کنیم. روایت شده که این گیاه را به حضرت زهرا(س) نسبت دادند و گفته شده خرفه سبزی مورد علاقه زهرا سلام الله علیها است. خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد و تر و دارای نیروی قابضه است. خرفه در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد اسکوربوت (بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود. رفع تشنگی در ماه رمضان با مصرف تخم خرفه تابستان اوج صفراست؛ مصرف خرفه خشکی گرمی و حرارت را فرو می‌نشانند و باعث برطرف شدن و از بین رفتن دردهایی که ناشی از حرارت و گرمی در بدن است می‌شود. همچنین برای پیشگیری و رفع تشنگی شدید در ماه رمضان بسیار مفید است. بهتر است که از شربت حاوی تخم خرفه یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر استفاده شود. بوعلی سینا معتقد است که این گیاه حرارت و عطش و صفرا را رفع می‌کند. فرمول ویژه رفع عطش با تخم خرفه فرمول ویژه رفع عطش با تخم خرفه توضیحات خانم دکتر آل علی در برنامه رادیویی پارسی طب [ ۴۸ ثانیه ] http://fa.parsiteb.com/wp-content/uploads/2016/06/khorfe.mp3 دیگر کاربردهای خرفه * گیاه دارویی خرفه در درمان اختلالات و التهابات مجاری ادراری موثر است. * در بسیاری از کشورها، از قبیل کشورهای عربی همسایه، این گیاه دارویی را به عنوان سبزی خوراکی در سبزی فروشی ها به فروش می رسانند و از شیره خرفه و یا له شده برگ ها و ساقه آن به صورت موضعی برای رفع درد، تورم و التیام زخم های سوختگی، کاهش تورم و آبسه ها، گزیدگی نیش حشرات و عقرب گزیدگی استفاده می شود. * این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن برای درمان بیماری های کبدی مفید است. * از جوشانده این گیاه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین دردهای سینه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می شود. * همچنین مصرف خوراکی «خرفه» به عنوان سبزی خام و یا پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده ها، قطع اسهال و تب استفاده می شود و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درد کلیه مفید است. * ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می شود. * ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سردرد و دردهای میگرنی می شود. * گفتنی است؛ گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری های تب دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صورت پودر و جوشانده استفاده می شود. * این گیاه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی و پایین آورنده قند خون را دارد و خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیده شده است. * برگ و ساقه ی خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون و کبد و معده را تسکین می دهد و برای تسکین حدت تب های گرم و صفراوی و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت مفید است. * در مواردی که چرک از سینه آید قطع می کند و برای خرد کردن سنگ مثانه و ازدیاد ترشح بول مفید است، یعنی مدر است. * جویدن برگ آن به مقدار کم، کندی دندان را رفع می کند (که از خوردن میوه ترش و یا علت دیگری ایجاد شده باشد) و زیاد جویدن آن کندی دندان ایجاد می کند. * از عصاره آن برای التهاب های گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می شود. * ضماد برگ و ساقه آن با روغن گل سرخ برای تسکین سردردهای گرم و ورم های گرم نافع است و با آرد جو برای جرب نافع است. * ضماد برگ و ساقه آن به تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید است و اگر بر معده و کبد گذارند برای تسکین حرارت آن ها مفید است و اگر با حنا تهیه شود و بر کف دست و پا گذارده شود برای حرارت و پیسی های دست و پا در صورت تکرار مفید خواهد بود. * اشتها را کاهش می دهد و اسراف در خوردن آن، نور چشم را نقصان می دهد. * افراد سرد مزاج باید آن را با نعناع و کرفس بخورند. * در مقالات آمده است که مردم جزایر گرم اروپایی کمتر دچار سکته‌های قلبی و مغزی می‌شوند و در بررسی‌های‌شان مشخص شده است که ساکنان جزایر گرم اروپایی از سبزی خرفه زیاد استفاده می‌کردند چرا که خرفه التهابات درون را فرو می‌نشاند و سرشار از امگا۳ است. * تخم خرفه تصفیه کننده خون و تسکین دهنده برای رفع تشنگی می باشد و برای رفع سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضدعفونی کننده، ضداسکوربوت (بیماری های ناشی از کمبود ویتامین C)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود. منابع نسیم آنلاین،نمناک،سماتک مطالب مرتبط با این موضوع برای افطار و سحر چه بخوریم و چه نخوریم ؟... روزه داری در بیماران کلیوی بوی بد دهان در ماه رمضان روزه از نظر علمی