گیاه

اشتراک گذاشته شده با :

خواص

گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم
گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم
گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم لینک کوتاه مطلب : http://www.birclick.ir/LpiBn گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم یکی از گیاهان نیروزا و مقوی که شهرت زیادی در جهان دارد “جینسینگ” می باشد که بهتر است آن را  گیاه جوانی یا  نوش دارو  بنامیم . در کتاب های سنتی و به عربی ریشه گیاه را “جنسه” و “جنسا” می نامند. به فرانسوی و انگلیسی Ginseng و  Asiatic Ginseng و Chinese ginseng گفته می شود . با مجله اینترنتی بیر کلیک همراه شوید تا گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم . ترکیبات شیمیایی این گیاه دارای گلوکوزیدهای استروئیدی به نام پاناکیلون، یک ساپونین به نام پاناکسوزید یا پاناکسین، مواد صابونی، یک اسانس روغنی فرار به نام پاناسین و یک هورمون و ویتامین B و ویتامین D، ترکیبات استیلنی، استرول ها و سرانجام یک گلوکوزید به نام جینسینگ می باشد. علاوه بر این جینسنگ سرشار از ویتامین‌های A ، B6 و فلز روی است . گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم تقویت حافظه و تمرکز حواس پرتی، کاهش تمرکز و فراموشی از جمله مشکلاتی است که برای همه پیش می‌آید . این گیاه روی فعالیت سلول‌های مغزی تأثیر می‌گذارد و حافظه را تقویت می‌کند . روش مصرف هر روز ناشتا  و به مدت ۴۵ روز یک عدد کپسول ۳۰۰ میلی گرمی جنسینگ می‌تواند قدرت درک را بالا ببرد و حافظه را تقویت کند. تقویت قوای جنسی جینسینگ خواصی دارد که با تحلیل قوای جنسی مقابله می‌کند. حتی نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهند که این گیاه می‌تواند ناتوانی جنسی را نیز درمان کند. محققان کره‌ای پژوهشی روی ۴۵ مردی که دچار مشکلات نعوظ بودند انجام دادند. نتایج این پژوهش که در سال ۲۰۰۲ در Journal of urology به چاپ رسید نشان می‌دهد که گیاه جینسینگ قدرت نعوظ مردها و لذت جنسی آن‌ها را بالا می‌برند. روش مصرف روزانه ۱ گرم ریشه‌ی خشک جینسنگ در سوپ یا غذاهای دیگر. مدت زمان این دوره‌ی درمانی نباید بیش از ۳ ماه باشد . گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم درمانی برای پوست‌های خشک پوست‌های خشک بیشتر قربانی چین و چروک، لک و پیری زودرس می‌شوند. به عقیده‌ی متخصصان طب گیاهی، جینسینگ تأثیر خوبی در رفع خشکی پوست دارد. روش مصرف هر روز ۱ عدد کپسول حاوی ۱۵ میلی‌گرم پودر عصاره‌ی خشک جینسینگ، ۱۵ میلی‌گرم پودر عصاره‌ی خشک جینکو و ۱۵ میلی‌گرم پودر عصاره‌ی خشک گیاه بومادران. مصرف این کپسول نباید بیش از ۳ ماه طول بکشد. درمانی برای خستگی از زمان‌های دور در طب سنتی برای مقابله با ضعف بدن و خستگی از گیاه جینسینگ استفاده کرده‌اند. این گیاه انرژی را بالا می‌برد و قدرت فیزیکی بدن را افزایش می‌دهد. روش مصرف روزانه دو عدد کپسول ۲۵ تا ۵۰ میلی گرم پودر عصاره‌ی خشک (صبح) و دو عدد کپسول (ظهر) با یک لیوان بزرگ آب مصرف شود. گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم تقویت سیستم ایمنی بدن جینسینگ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. بر اساس نتایج یک پژوهش ایتالیایی این گیاه همچنین می‌تواند باعث افزایش تأثیر واکسن آنفلوانزا شود. روش مصرف برای تقویت سیستم دفاعی بدنتان ۲ قاشق چای‌خوری ریشه‌ی خرد شده‌ی جینسینگ را در یک لیتر آب سرد بریزید و با شعله‌ی ملایم بجوشانید. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد. جوشانده را از صافی رد کنید. صبح و ظهر بعد از غذا یک فنجان از این جوشانده میل کنید. این دوره‌ی درمانی را حداکثر ۳ ماه ادامه دهید. گیاه جینسینگ و خواص آن را بیشتر بشناسیم برای مقابله با ریزش موها جینسینگ با کمبودها و نتایج آن مقابله می‌کند. ریزش مو نتیجه‌ی کمبودهایی در بدن است. برای همین این گیاه با ریزش مو نیز مقابله می‌کند. روش مصرف یک قطره عصاره‌ی روغنی جینسینگ،۱ قطره عصاره‌ی روغنی گیاه رازک، ۱ قطره روغن سویا و ۱ قطره روغن ذرت را به شامپویتان اضافه کرده  و موهایتان را با آن شامپو بزنید. اجازه دهید این شامپو به مدت ۱۵ دقیقه روی موهایتان بماند و سپس شستشو دهید. مدت زمان این دوره‌ی درمانی ۳ ماه است. علاوه بر موارد بالا ، این گیاه برای کاهش تاثیرات استرس نیز مفید میباشد . گیاه جینسینگ به بدن کمک می‌کند تا با اثرات استرس فیزیولوژیکی یا روحی مقابله کند. در واقع این گیاه می‌تواند باعث آرامش سیستم عصبی شود . اما توجه شود که مصرف آن برای کودکان و بانوان باردار توصیه نمیشود . همچنین اگر دچار چاقی مفرط، مشکلات حاد عصبی، بی‌خوابی، فشار خون بالا و سرطان هستید نباید از این گیاه استفاده کنید. مطالب مرتبط خواص شگفت انگیز بهار نارنج علل و درمان ریزش مو توسط روش های طبیعی آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم آشنایی با خواص انجیر در بهبود تغذیه و درمان

خواص گیاه وانیل
خواص گیاه وانیل
وانیل به فرانسویLa vanille و به انگلیسی vanillaگفته می شود،به عربی نیز ان را «وانیلا»گویند.میوه گیاهی است به نام وانیل.این گیاه که به فرانسوی Vanilierو به انگلیسیVanilla گفته می شود گیاهی است از خانواده ثعلب هاOrchidaceae،دارای گونه های متعددی است که معروف ترین آن برای تولید وانیل،به نام علمیVanilla planifolia Andr. نامیده می شود که سابقا ان را Vanilla fragransمی گفتند. مشخصات درخت وانیل گیاهی است پایا خزنده یا بالا رونده ،دارای ساقه سبز دراز،برگهای متناوب،پهن،نرم،ضخیم،بیضی شکل و نوک تیز سبز و تعداد زیادی ریشه های هوایی که از کنار هر برگی بیرون می اید که با کمک آنهابه تنه درختان مجاور می چسبد و بالا می رود. این گیاه بومی مناطق مرطوب و حاره و در جنگلهای مرطوب جنوب شرقی مکزیک و آمریکای مرکزی و هند غربی و آمریکای جنوبی می روید و ساقه های پیچیده ان تا ارتفاع حتی ۱۰۰ متر نیز ممکن است برسند و تا بالاترین ارتفاع درختان بزرگ جنگلی نیز بالا می رود. ماده معطر وانیل از میوه این گیاه گرفته می شود.میوه آن به شکل غلاف لوبیا است و قبل از اینکه کاملا برسد آن را می چینند و خشک می کنند در موقع چیدن ،میوه ها عطری ندارند ولی پس از اینکه چیده شد در دوران خشک کردن و عمل آوردن ان ،عطر مطبوع وانیل در آن ایجاد می شود.گلهای آن به شکل خوشه و تعداد ۲۰-۱۵ گل در هر گروه و تلقیح گلها به طور طبیعی انجام نمی گیردو گلها را یکی یکی باید کمک کرد که تلقیح شوند،زیرا استیگماتهای گلها از یک تیغه ای پوشیده شده که تلقیح فقط به کمک حشراتی انجام می گیرد که به قدر کافی برای تلقیح گلها وجود ندارند به این علت است که برای داشتن ثمر کافی باید تلقیح مصنوعی نمود.به همین دلیل معمولا با هرس کردن وانیل ترتیبی می دهند که ارتفاع گیاه ۳-۲ متر بیشتر نشده است و گلها در دسترس انسان باشد.بهترین وانیل از غلافهایی به دست می آید که طول آنها ۲۵-۱۵ سانتی متر و قطر آنها ۱۲-۱۰ میلی متر است.در موقع برداشت محصول سبز رنگ است ولی بعدا تیره رنگ می شود.پس از برداشت معمولا غلافها را برای مدت ۳-۲ دقیقه در آب جوش ۶۵-۶۰ درجه فرو می برند ،بعد آنها را در داخل جعبه ای دو جداره که مابین دو جدار پشم گذارده شده می گذارند و مدت ۲۴ ساعت داخل این جعبه سربسته نگهداری می شود و این یک گرم خانه طبیعی است که دراین مدت ۲۴ ساعت نوعی تخمیر در آن انجام می گیرد.پس از آن غلاف ها را بیرون آورده در محلی که به ارتفاع یک متر از سطح زمین باشد در مقابل نور خورشید آویزان می کنند که ضمن تهویه کامل با حرارت آفتاب خشک شود.این دوران خشک شدن تا یک هفته طول می کشد و در این مدت رنگ غلافها از سبزی به قهوه ای و قهواه ای تیره و سیاه تبدیل می شود و همین که کاملا نرم شد و شروع به پژمرده شدن نمود ،آنها را برای خشک شدن داخل گرم خانه می کنند که مدت ۳-۲ ماه می ماند وپس از اینکه رسوبت ان به ۴۰-۳۰ درصد می رسد آنها را از گرم خانه بیرون می آورند. مطالب مرتبط با این موضوع آشنایی با گیاه زنجبیل ( Ginger ) و خواص درمانی آن... خواص گیاه بادرنجبویه گیاه شاهدانه در کاهش لرزشهای بیماری ام اس (ms) مفی... خواص سماق (Sumac)
از خواص گیاه چوبک چه می دانید؟
از خواص گیاه چوبک چه می دانید؟
از خواص گیاه چوبک چه می دانید؟-خواص دارویی گیاه چوبک -خواص و مضرات گیاه چوبک -خواص و مضرات گیاه چوبک -گیاهان دارویی آیسان -فواید، خواص و مضرات گیاه چوبک برای بدن-گیاهان داروئی قاین