طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه به سبک فرانسوی ها طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه به سبک فرانسوی ها لینک کوتاه مطلب : http://www.birclick.ir/ZbCcS طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه به سبک فرانسوی ها طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه به سبک فرانسوی ها ماهی یکی از غذاهای سرشار از ویتامین و املاح بوده که بین ایرانی ها نیز جایگاه ویژه ای دارد .ماهی با سس سه گیاه از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این روش پخت ماهی از نوعی آشپزی فرانسوی گرفته شده که در آن غذا را بسیار ساده و سبک می پزند و به ظاهر بشقاب بسیار اهمیت می دهند.با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید و با طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه به سبک فرانسوی ها آشنا شوید. طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه به سبک فرانسوی ها مواد لازم مواد لازم مقدار لیمو ترش ۱ عدد برگ جعفری تازه ۳ قاشق غذاخوری کاپاریس ۲ قاشق غذاخوری آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری نعناع خشک ۱/۲ قاشق چای خوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم روغن زیتون ۱۵۰ میلی لیتر فیله ماهی ۶ تکه   طرز تهیه ۱ – برای تهیه ی سس سه گیاه، رنده ی پوست لیمو را با آب نصف لیمو، جعفری خرد شده، کاپاریس، آویشن و نعناع خشک و ۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را حداقل برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا مزه ها با هم ترکیب شوند. طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه به سبک فرانسوی ها ۲ – در ماهیتابه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید و فیله ها را در آن تفت دهید. طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه به سبک فرانسوی ها ۳ – فیله های ماهی را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سه گیاه سرو کنید.   نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با سس سه گیاه : ۱ – جعفری را خرد کنید. طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه به سبک فرانسوی ها ۲ – کاپاریس را آبکشی کنید. ۳ – می توانید از فیله ی انواع ماهی مانند ماهی سالمون و یا تن هر کدام به وزن تقریبا ۱۵۰ گرم استفاده کنید. فیله ها را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.   مطالب مرتبط طرز تهیه پاستا کاربونارا غذای گیاهی با اسفناج آموزش طرز تهیه ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم طرز تهیه اشپیل شور غذای مخصوص شمالی ها طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی و فواید گوشت مرغ